Oma kätega midagi ilusat valmis teha on suur rõõm... tore kui saan Teidki sellega rõõmustada. Kellel soovi mõne ehte, riidepuu, küünla või millegi muu järgi, andku teada meilile: ambroosia@gmail.com.

Võibola saan mõne Sinu idee teostamisel abiks olla?!


Sunday, October 13, 2013

Traadist riidepuude uus "hingamine" / The wire hanger`s new life

Kellel poleks koju kogunenud kasvõi mõndi traadist riidepuud, millega pole just väga miskit teha. Riideid sinna peale riputama väga ei kipu, sest pikemal seismisel jäävad õla kohad koledasti hoidma. Mis siis nendega teha, minema visata? Üks võimalusi.
Mina otsustasin neid ikkagi riidepuuna edasi kasutada, sest need on küll ühed asjad, mida on kodus alati vähevõitu.

Ära sai kasutatud lirakas sall, mille lõikasin keskelt pooleks.

Selleks, et rõivad seal peal koledaks ei muutuks, kerisin kangast riba ümber metallosade. Alustasin konksust ning lõpetasin ringiga kolmnurkse osa üleval kuhu tegin kinnituseks väikse sõlme. Kangas jääb väga ilusti sinna peale pidama, raske koht on ainult alustamine ja olenevalt riidest ka lõpetamine. Selleks, et kangas lahti ei vajuks, kinnitasin need kohad superliimiga. Võimalik ka muidugi nõela ja niidiga kinnitada.


Kasutada võib erinevaid materjale, väga paksud kangad vast eriti ei sobi. Mina tegin sellistest õhematest kangastest, ja pole ka hullu kui ribad narmendavad, jääbki omapärasem.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...